Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Нещо да кажете за разхода? Благоевград-София-Ботевград-Враца-Монтана
И чудно ми е, моля ви кажете, как става така, че идентични коли, двигател, години, гориво, стил на шофиране и пр. дават толкова различен разход.
За сравнение, от Lordliness знам, че неговата дава 7 (пък и на други). Моята- видно е от снимката. Как става тка, че има над 30% разлика?Last edited by andro88; d.m.y г., 14:18.Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщениеНещо да кажете за разхода? Благоевград-София-Ботевград-Враца-Монтана
И чудно ми е, моля ви кажете, как става така, че идентични коли, двигател, години, гориво, стил на шофиране и пр. дават толкова различен разход.
За сравнение, от Lordliness знам, че неговата дава 7 (пък и на други). Моята- видно е от снимката. Как става тка, че има над 30% разлика?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщениеНещо да кажете за разхода? Благоевград-София-Ботевград-Враца-Монтана
За сравнение, от Lordliness знам, че неговата дава 7 (пък и на други). Моята- видно е от снимката. Как става тка, че има над 30% разлика?до Петрич 7.1
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
За сравнение, от Lordliness знам, че неговата дава 7 (пък и на други). Моята- видно е от снимката. Как става тка, че има над 30% разлика?Last edited by Доко; d.m.y г., 16:30.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеАми с тази средна скорост не е кой знае какво постижение, а гледам в подписа POWERED BY... хммм, ми то по-добре влака да хване човек, иначе си е загуба на време...
Средната скорост е резултат от ограниченията по пътищата. Говоря за ония табели с числата в тях от дясната страна на пътя.
В конкретния случай не е проверено пълно-празно, но принципно е проверявано по този метод преди време до Загреб и обратно и от показнията на компа нямаше отклонение
При задръстванията в София и многото ограничения през селата е нормално да падне средната скорост. По магистралата съм си карал със 120, на междуградските 90-100, а през селата с 50 . Средно 70.Last edited by andro88; d.m.y г., 17:04.Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеАндро, майтапя се бре...
п.с. Ама искам някой да ми извади снимка на trip-a на некой дизелак със средна скорост над 100км/ч, и прехд по голям от 200км.Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
Comment
-
Ето ти снимка от мен- 2.4 JTD 140 к.с. Снимката е от преди месец по магистралата по път към морето.
http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...t=14806&page=5
ето тук последният пост е мой, че не ми дава да прикача същата снимка пак!
Comment
-
Първоначално публикувано от tweety Покажи съобщениеЕто ти снимка от мен- 2.4 JTD 140 к.с. Снимката е от преди месец по магистралата по път към морето.
Иначе твоето си е суперSkoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеАндро, майтапя се бре...
п.с. Ама искам някой да ми извади снимка на trip-a на некой дизелак със средна скорост над 100км/ч, и прехд по голям от 200км.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщениеКато ви гледам фотосите, си мисля,че моята печка не е наред. За близо 45 к км разход под 7 съм виждал 1-2 пъти. Как ги правите тия 3-4-5 на сто с такива тежки кошници не знам.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от tweety Покажи съобщениеЕто ти снимка от мен- 2.4 JTD 140 к.с. Снимката е от преди месец по магистралата по път към морето.
Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщениеКато ви гледам фотосите, си мисля,че моята печка не е наред. За близо 45 к км разход под 7 съм виждал 1-2 пъти. Как ги правите тия 3-4-5 на сто с такива тежки кошници не знам.
И много интересни резултати се получават като направите елементарна сметка и си умножите времето по скороста, получавате изминатия път, съответствия няма.Last edited by Доко; d.m.y г., 19:40.
Comment
Comment